Diskuse

Pravá volba

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Bojím se letošních voleb víc než covidu. "

Zcela oprávněně, protože Vaše oblíbená partaj asi dostane ne hýžď. A zkusila jste zkoumat, proč?

Můžete přece volit, koho chcete. Partaje, které předstírají super pravicovost a přitom jsou otočeny na východ, protievropské partaje, aniž byste se podívala, jaké potíže má VB z brexitu, Svobodné? SPD? Nebo že by ANO? Rv

6 3
možnosti
JL

Bude lépe, bude hůř? Podle toho, z jakého úhlu pohledu se na to díváme, podle toho kde a komu... Líp bude těm, co na zhoršování ekonomické situace vydělají, hůř těm, kteří nevydělají. Na druhé straně: lidi vždycky brali věci jednoduše: máme co jíst - je dobře, máme hlad - je to špatný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik