Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výhody pro očkované?8-o Takže schvalujete diskrimimaci neočkovaných? Podporujete fašistické metody, kterými se už vláda ani netají? A stále si připadáte ze žijeme v demokracii?Rv

0 2
možnosti
Foto

Pane Chmelíku, většinou s vašimi komentáři souhlasím. V tomto případě nikoli. Protože se už každý může nechat očkovat, není důvod očkované jakkoli omezovat. Očkovaní se chovají odpovědně vůči svému zdraví i vůči státnímu zdravotnímu pojištění, které nebudou tolik zatěžovat, tak by neměli být trestáni omezeními, která platí pro odmítače vakcín.

1 0
možnosti

Zkusil bych se pozastavit u tzv. reinfekcí. Opravdu se jedná o reinfekce nebo jen o stále trvající onemocnění? Po pozitivním testu na Covid je nařízená karanténa, která je ukončena po 14 dnech, pokud nejsou příznaky. Nikdo neprovádí testy na přítomnost viru v těle, ale v nejlepším případě se provede test stěrem z nosohltanu.

0 0
možnosti
Foto

Celkem pěkně shrnuje otázku nákazy mezi očkovanými tento článek z dubna:

https://www.idnes.cz/technet/veda/vakcina-vliv-na-prenos-infekce-nakaza-pres-ockovani.A210406_125637_veda_mla

Nezveřejnila jej sice vláda, jak požadujete, ale na informaci o nákaze po očkování by to snad nemělo mít vliv.

0 0
možnosti
Foto

PS. U covidivse nejedná o epidemii (a ty kritéria aktuálně ani nesplňuje), ale o pandemií a ta fakt na stavu u jen u nás závislá není.

1 0
možnosti

Ano máte pravdu. Nejde o epidemii, ale ani o pandemii. Jde jen o byznys.

2 2
možnosti
Foto

Demagogie, ale od Vás.

Snad všechny vaše otázky jsou zveřejňovány stačí trošičku googlit

1 0
možnosti
Foto

Kdyby vláda zveřejňovala kolik je nově nakažených (nemocných, nikoli falešně pozitivně testovaných) mezi očkovanými, neměla by žádný důvod jakkoli očkované omezovat.

0 1
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,58
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik