Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zmizel mi jeden příspěvek - no, asi jsem byl nahlášen. Přesněji řečeno - udán. Jméno udavače je více než jasné....:-P

0 0
možnosti
Foto

Pane Chmelíku, já v diskusi pod svými blogy nic nemažu, závada bude jinde;-(

0 0
možnosti

Díky za informaci.

Pana A. Tomského si velice vážím pro jeho rozhled a schopnosti detailně a objektivně popsat jednotlivé situace se všemi jejich souvislostmi. Jako jeden z mála říká to, co se médiím většinou moc nelíbí (proto také nedostává příliš prostoru se veřejně prezentovat). Dokáže totiž jít až do samé podstaty jednotlivých problémů, a tak odhalovat kořeny většiny problémů, což vadí především mocným a také lidem, kteří jsou zvyklí pouze klouzat po povrchu a nejít k jádru věci.

Vám karmaR^

1 0
možnosti

Jiste, tak tomu bylo uz pred padesati lety. Kdy na transparenty zacvatciki idite domoj sovetsti oficiri odpovidal technika bolsaja, kulturi njet.

0 0
možnosti
Foto

Našel jsem móc pěknou myšlenku:

... si nemůžu troufnout, troufnout oslovit ženu na veřejnosti. Za mého mládí, tak mně je přes 60, že jo, kdy polovina mých kamarádů se seznámila se svou, se svou ženou na ulici. No, to je dneska prakticky nemyslitelné! Já jsem byl nedávno v restauraci, kde bylo takzvaně v uvozovkách "plno". Vůbec nebylo plno. U každého stolu seděli dva a byly tam další dvě místa. Já říkám číšníkovi: "Je, vy tady máte poloprázdno." On říká: "Sorry, bohužel, to byste si musel přisednout a víte, to nejde dneska."

https://dvojka.rozhlas.cz/jak-vidi-alexander-tomsky-289-7469662

Pan Tomský viditelně žije ve svém vesmíru a ten náš se mu nutně musí jevit jako nepochopitelný. A když se do něho dostane, neví si s tím rady, což uvedený úryvek naznačuje.

Nic pro mne. ;-(

0 0
možnosti

Je to rozhodně inteligentní člověk a díky za info, né že bych hned utíkal do knihkupectví, ale třeba se nějaké další úryvky v mediích objeví a pak se uvidí..R^

1 0
možnosti
Foto

Z té knihy by se dalo opsat 20 stran citátů a pořád by to nestačilo.

0 0
možnosti

Rv

Zmizel mi diskusní příspěvek a nevím proč! Pokusím se ho rekonstruovat!

Vaše recenze mne překvapuje!

Vladimíra Tomského jsem poznal na Akademických týdnech ve Sněžném. Byla slíbena přednáška o konzervativismu a tak jsem se těšil, že se něco dozvím!

Opakovaně se prezentoval jako "Velký Brit"! Očekával jsem přednášku politologickou, ale hned na začátku přiznal, že je vysokoškolský učitel v oboru novinařiny. A tomu odpovídal obsah přednášky!

Když začal s útokem na Českou televizi v duchu čistokrevného komunisty, tak jsem si vzpomněl, že jsem ho viděl v nějaké diskusi na ČT, kde vedl takové řeči pokomunistické, že jsem se divil, že ČT takové povídání pokomunisticku snese. Nesnesli. Příště ho nepozvali. A tak jsem pochopil jeho komunistickou nenávist vůči ČT. Ještě dva postkomunistické bludy mne překvapily, ale už nevím, čeho se týkaly.

Na konci přednášky jsem se přihlásil do diskuse a upozornil ho, že jeho slova odpovídají komunistickému myšlení u nás. Polovina stanu se ke mně přidala a protestovala k jeho informacím.

Vladimíra Tomského vnímám jako nedůvěryhodného člověka!

:-)

1 8
možnosti

Víte pane Šimek, nálepkovat někoho jen proto, že má jiný názor než vy a to třeba na veřejnoprávní ČT je dnes módou, na kterou se rád kdokoliv přisaje. Spíše bych ocenil smršt protiargumentů,

aby čtenář mohl posoudit jejich váhu a rozhodnout se s kým bude souhlasit.

Chápu, že máte velmi rozporné názory, bo nejdříve jste Liberální demokrat a pak prohlásíte ve svém blogu, že jste "Pravicový konzervativec" , to je člověk pak vnitřně velmi rozporuplný.

5 2
možnosti

Rv

Vaší recenzí jsem překvapen.

Vladimíra Tomského jsem poznal na Akademickém týdnu ve Sněžném. Byla slíbena přednáška o konzervativismu, a tak jsem se těšil, že se dozvím něco nového.

Opakovaně se prezentoval jako "Velký Brit". Pokomunisticku nadával České televizi. Vzpomněl jsem si na diskusi v České televizi, kde měl tak hloupé řeči postkomunistické, že nás udivovalo, že takového bloudného Holanďana snesou. Nesnesli. Příště ho nepozvali. A tak jsem pochopil, proč ČT tolik nadává.

Tvrdil, že je konzervativní pravičák, ale padali z něho řeči zcela pokomunisticku! Ještě dvě věci mne urážely, ale už nedám dohromady, co to bylo. Vystoupil jsem opozičně v diskusi a polovina stanu se postavila na moji stranu.

Dle ohlášené přednášky jsem myslel, že je politolog, ale on je vysokoškolský učitel v novinařině. A tomu odpovídala přednáška divně stočená doleva. Omlouvám se, ale pro mne je to nedůvěryhodný člověk!

:-)

1 5
možnosti
Foto

Já mám to jméno také spojené s podivnými poněkud levicovými názory.

1 2
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik