Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovětek (z 3/3/22) k blogu: Praha zřídila v Městské knihovně na Mariánském náměstí centrum pro uprchlíky z Ukrajiny. Budou mít tito lidé kde si natočit obyčejnou pitnou vodu nebo budou odkázáni na balenou? A i kdyby balenou vodu dostávali zdarma od charity, je to ekologické, když v Praze z vodovodů teče pitná voda?

0 0
možnosti

Smysl vasi uvahy jsem jaksi nepochopil.

+Ale mohu vas ujistit, ze casopis Stiftung Warentest pravidelne pise o nasmyslnosti kupovani te balene vody, protoze ta, ktera tece z kohpoutku ma mnohem lepsi kvalitu nez ta balena v Plastiku.

O kvalite vody v CR ovsem nepsali nic. Ale na internetovych strankach jednoho mesta na jiznim plzensku si obyvatele neustale stezuji ze jim z kohoutku tece nejaka hneda brecka.

0 0
možnosti
Foto

Smysl: že nikomu z halasných ekologů nevadí, že už není kde si natočit obyčejnou studenou, tedy pitnou, vodu do vlastní petky. Skoro všude už teče namixovaná teplá užitková voda (bez možnosti vypnout) a je to záměr občerstvoven a prodejců v okolí. A když už se k tomu přidala i Městská knihovna v Praze, tak jsem se naštvala a tuhle úvahu publikovala, snad si toho někdo všimne.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS