Diskuse

Svoboda slova

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborný článek. Díky!R^

0 0
možnosti

Covid už nikoho nezajímá, ted jsou všichni váleční poradci.... holt Novavax už výdělečný nebude...;-DEU

0 0
možnosti
Foto

Děkuji všem slušně a k věci diskutujícím, ráda jsem si vaše názory přečetla. Odpovídám se zpožděním 24 hodin, příčina není na mé straně. Za tu dobu je tady tolik příspěvků, že bych se opakovala. Takže souhrnně jen to podstatné: Většinu jmenovaných zablokovaných webů znám jen podle jména, nehodnotím obsah. Ale s tím se svezly i weby další, které nejsou ani ruské ani proruské, ani se nevěnovaly válce na Ukrajině. Ani to nebyly weby zpravodajské, tedy nemohly šířit dezinformace. Byly to názorové weby, které se provinily názory nepohodlnými vládcům v otázkách jako covid, green deal, postoj k bruselským direktivám apod. Když dovolíme cenzuru malých alternativních platforem, tak si dočasně mohou mainstreamová média říct, že se zbavila konkurence. Ale jen do té doby, než dojde i na ně, protože by se také někomu mohla znelíbit. Svoboda projevu znamená říkat i názory, které jiní nechtějí slyšet, minimálně o nich můžeme přemýšlet a argumentovat. Proto si myslím, že cenzura je špatně.

3 0
možnosti

souhlasR^ To že si čtu různé názory, ještě neznamená že s nimi souhlasím.

1 0
možnosti

Muzete mi dat odkaz na nejaky svuj blog, kde jste psala na tema blokovani informaci na ruskem internetu?

1 0
možnosti

Takže přiznáváte, že v oblasti svobody slova ČR začíná kopírovat Rusko?

1 1
možnosti

Je vidět, že se bojí. Už zase se bojí vlastních lidí. Kde já jsem to jenom viděl?

5 0
možnosti
Foto

Kde a kdy rozhodla vlada o plosnem stazeni mnoha webu a cim konkretne to zduvodnila? Byl stazen zde clanek jednoho z vyznamnych pravniku. A vse jen tak, lehce....Tedy soucasna vlada je slaba a pouziva jeden z hlavnich znaku vsech totalit.

4 0
možnosti
Foto

Váš příspěvek čtu teprve nyní tj krátce poté co jsem napsal úvahu prakticky na stejné téma Souhlasíte s blokováním dezinformačních webů? - Blog iDNES.cz

2 0
možnosti
Foto

Piráti jsou součástí vlády, která zavádí tuhou cenzuru a vyhrožuje vězením všem, kteří mají jiný názor, než je ten správný a dají to najevo. Pokud z této koalice nevypadnou, bude je to stát i ten zbytek příznivců, který je volil.

2 3
možnosti
Foto

Pirati jsou tezce pro cenzuru od dob propagace nerizene migrace. Prosazuji i prolomeni mlcenlivosti advokatu a navrhovali sledovani osob pomoci mobilu za covidu ci sledovani spotreby energii v bytech. Z tech jde docela hruza. Nomen omen. Jsou horsi nez ti,proti kterym vystupovali. I vnitrne se rozpadaji.

0 0
možnosti
Foto

Jen inteligenčně plachý nerozezná situace. Nevím, nad cím tu beruško skuhráte. Právě bezbrehá svoboda sl9va za niž se schovalo mračna dezinformací a když, jalově se to označovalo pluralitou názorú, nás všechny dovedla tam, kde teď jsme. Ve válce. Je vám to beruško málo? Nebo konečně použiješ zbytky zdravého rozumu a uvědomíš si k čemu tu vlastně nabádáš? To proboha vy nevzdělaní nejen v morálu nemáte dost???? Co se na základě svobod povedlo? Nebo snad cítíš sbobodu války? No co ti tak řícť...cenzuro...

4 9
možnosti
Foto

R^ Stále stejný problém _ zaměňování názorů za sobecké postoje obhajované dodatečně údajnými názory, pro něž se domáhají demagogové svobody.

1 1
možnosti
Foto

Nedávná podoba svobody slova v ČR se projevila kádrováním nominantů do Rady ČT - podle jejich vztahu k hnutí ANO. Současně byli zastrašování redaktoři. Ti, kdo tyto tlaky činili a schvalovali (zastánci této "svobody" slova), si cenzuru chválili.

Trochu to přehnali s nominací pana Černockého, který otevřeně dával přednost ruskému režimu před demokracií a těšil se, až nový ředitel vyhodí redaktory nepohodlné jemu a těm, kterým byl připraven sloužit.

2 0
možnosti
Foto

Byl stazen posledni blog.Dr. Koudelky proti cenzure. Vice v blogu,ktery ale neni dostupny na hlavni strance. Vlada oficialne nic nezakazala,to by muselo byt schvaleno. Nicmene se na rozhodnuti vlady provozovatele webu odkazuji. Je to v pytli. Zakony jiz nejsou dulezite.

3 2
možnosti
Foto

Četl jsem ho a za chvíli nebyl. Jak to může dopadnout ve společnosti, která kašle na zákony a ústavu? Nějakou dobu to ještě může, stejně jako socialismus živořit, ale pak musí zase přijít krach.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS