Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a50n 19P81a52v50l43í16k

26. 1. 2023 21:14

V roce 1946 již nebyly svobodné volby, nemohly kandidovat pravicové strany. Jinak jsem si všiml, že komunisti se v loňském roce propadli na smetiště, odkud už těžko povstanou, takže odtud ztráta svobody nehrozí. Jiná věc je, že existují strany nebo hnutí, které pošilhávají po ruské náruči, jako např. hnutí na dostavění Okamurovy tubusové vily, Trikolóra nebo Vrabelovi boys & girls a další, naštěstí se vždy včas rozhádají. Na můj vkus je jich víc, než je zdrávo, nicméně se nedomnívám, že by se jejich stoupenci množili jako kobylky.

Přesto je nutnost bránit se dezinformačním útokům a šířením mnichovanství pod krycím názvem keců o míru.

2 2
možnosti

Dezinformace šířené našimi sdělovacími prostředky vám nevadí ?

Vyhazování z práce za odlišný názor, než je ten současný vládní, také ne ?

Fyzické zastrašovaní a znemožńování veřejného vystoupení Babiše je v pořádku ?

8-o

1 1
možnosti

Jste trochu mladá na svoji úvahu! Sociální demokracie se nepřidala ke KSČ, byla komunisty infiltrována a pak se mezi ně zařadila.

Komunisti v únoru 1948 provedli demokratický puč pod patronací ruských tajných služeb. Stejně příhodné podmínky máme i dnes! Jsme plně prolnuti ruskými tajnými službami, kraluje u nás Putinova desinformační hybridní válka a kdo je ochoten provádět politické a ekonomické destrukce je ruskými tajnými službami u nás podporován a dokonce i finančně! Nový puč je opět připraven! Podmínky jsou velmi podobné a příhodné!

:-)

2 1
možnosti

Tehdejší Sovětský svaz by nikdy nepatronoval něco jako "demokratický puč", Gotwaldovi bylo údajně vyčítáno ( z Moskvy ), že převrat v ČSR byl moc "buržoazní", bez střílení.

1 0
možnosti

J17i51ř81í 84J66o66h97n

26. 1. 2023 17:44

Píše diskusní příspěvky nedokonalý SW AI nebo najatí "aktivisté-politruci", pro něž ideologie je vše a na realitě jim nezáleží?

3 1
možnosti

Pavel / Babiš, to je, o co tu běží.

Vše ostatní je obvyklá emotivní vata.

Trikolora volí estébáka, leze na podium se Skálou a zároveň nadává Pavlovi za to, že byl komouš.

Proč mu nespíláte za to, jak zradil rudou víru?

Ale vlastně jo, on teď pošle " kluky do války".

Proč vy, zastánci "konservativních národních hodnot" pozvedáte pyšně českou vlajku, když u toho klekáte před tou carskou?

Proč si musíte vymýšlet podobné zoufalé lži a pomluvy? Vypadáte jako ta banda bodrých amerických negramotů s mašinkvéry, kterým jste fandila, když tlačili psychopata Trumpa

Předsudek, pomluva, lež. Tři sudičky českého "vlastence"

Zde volíme pána na Hrad Svobodu, prosperitu a národní soudržnost si volíme v parlamentních volbách.

Tam váš "druh svobody" dostal stejně tolik, kolik dostal Bašta v prvním kole. Takže tak.

1 1
možnosti

S koncem politiky Klause, Zemana, Babiše, Okamury přichází konec postsovětské éry! :-)

1 0
možnosti
Foto

V něčem máte pravdu, někteří už svobodu ztratili, protože na ně dopadla ruka zákona. A na některé to ještě čeká. Když ne u nás, tak někde v civilizované cizině. Spirituál kvintet má v repertoáru píseň Mlýnský kámen. Vyslechněte si ji.

Rv

1 1
možnosti
Foto

J39o40s75e87f 89B46á20r25t12a

26. 1. 2023 14:29

Prof. Drulák by mohl vyprávět.

6 1
možnosti
Foto

A nic mu v tom nebrání :-)

4 3
možnosti

Porovnat situaci v1946 se současnou, to chce fakt fištrónu!

Proč vždycky ti největší blbci mají tak urputnou potřebu vypouštět ta svá moudra

4 5
možnosti
Foto

Kdyby zvítězil Babiš tak takový výsledek se blížil k tragedií, kterou zaznamenaly volby v roce 1946. Přitakání světu Babiše znamená příklon k ruskému, putinovskému stylu politiky. Volit Babiše je volit buranství a udělat radost Kremlu. Volba Babiše bude ostuda pro náš stát.

4 3
možnosti

Kdo chce válku, kdo chce brát svobodu?

Před kým sýckujete.

4 0
možnosti

Myslíte Bureše 25085? :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik