Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Taky bych chtěl znát odpovědi na tyto dotazy, bo dodržuji vše nadiktovaného jako autorka. Na druhou stranu stále věřím, že má vláda k dispo skupinu odborníků/poradců a navíc v předchozím období jsme na tom nebyli tak zle, ale rozvolnilo se a...

1 0
možnosti
Foto

Věřící věří, informovaný ví. Rv

0 0
možnosti
RS

Každý rok umírá na světě cca 70 milionů lidí, a teď někdo vymyslel způsob, jak na tom zbohatnout.

Jenže bez strachu a děsuplných zpráv to nejde.

Víte o tom, že hyeny útočí na slabé a nemocné. Proto se takové chování nazývá hyenismus. Někteří lidé jsou ovšem nadání vyjadřováním na rozdíl od zvířat, a bohužel jsou schopní ty lehkomyslné oklamat údajnými dobrými úmysly.

3 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik