Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

A na rozhodnuti dorucovatele /ano i brigadnika/, zda-li vhodi oznameni, nebo vhodi do spravne schranky, je z podstatne casti postaven nas pravni rad. Tedy institut "fikce doruceni". Dodatecne dokazovat neuskutecnene v podstate nelze.

2 0
možnosti
Foto

Když mi před třemi lety ČP pěkně sprostě oznámila e-mailem, že jsem nebyl v předem SMS avizovaném čase dovozu zásilky doma zastižen - celou věc jsem ihned reklamoval /zásilku mi ČP nakonec dovezla za 2 dny/ - jsem se dále rozhodl JIŽ NIKDY VÍCE služeb ČP nepoužívat!! Když to tak udělá každý a nenechá se státním podnikem Česká pošta i nadále oblbovat, tak ČP tím rychleji zkrachuje. ČP pokles zájmu zákazníků zatím řeší tím, že směrem nahoru zdražuje svoje služby. A já pro dovoz zásilek z e-shopů dávno používám dopravce jiné, je jich naštěstí dost.;-(;-)

3 0
možnosti
JK

Někde mají jen českou poštu. Takže jim nic jiného nezbývá.

0 1
možnosti
Foto

Už asi 2-3 roky se ČP zbavuje koncových pošťaček, navyšuje jim práci a hodnotí podle prodaných vedlejších produktů. Výsledkem je, že nejlepší pošťačka je ta, co hází poštu do popelnic, ale prodává nejvíc produktů.

5 0
možnosti
Foto

Nejen Česká pošta, těch socialistických podniků je tu řada. např. ČT a Č. rozhlas.

2 1
možnosti
JK

socialistický podnik nevadí. Je to o lidech. Něco jako slušný člověk s covid pasem.

0 0
možnosti
Foto

Z Vašeho článku by čtenář mohl snadno nabýt mylného dojmu, že se Čeká pošta ocitla v nekontrolovaném procesu sebedestrukce , což ale není vůbec, ale vůbec žádná pravda. Předpokládám, že i v křivoklátských hvozdech má pan Korecký a jeho spoluobčané už asi dvacet let možnost si všimnout, že se jedná o proces dlouhodobý a centrálně řízený , neboť i tamním obyvatelům Česká pošta zatajuje na oznámeních o doporučené zásilce odesilatele. Abych rozptýlil případné představy o pozvolném neřízeném pádu České pošty doprovázeném náhodnými bizarními zkušenostmi, připomínám , že její úpadkový kurz sleduje patnáctičlenná dozorčí rada a že dohled nad optimálním průběhem úpadku je honorován třiceti tisíci korun českých měsíčně.

https://www.ceskaposta.cz/o-ceske-poste/profil/dozorci-rada

0 0
možnosti
Foto

Nikoli, to je kontrolovaný proces destrukce.:-(

1 0
možnosti
PK

Neskutečný příběh, asi jich bude více, ALE kupodivu my tady v lesích Křivoklátu s ČP máme dobré zkušenosti...

2 0
možnosti
Foto

Často s vámi v diskuzích souhlasím, ale v tomto případě jste jediný, koho znám a má dobré zkušenosti s ČP.

Nebude to tím, že do křivoklátských lesů doručují poštu poštovní holubi?

0 0
možnosti
DH

D51a19v20i27d 24H69o23r90á41k

31. 12. 2021 0:23

Promiňte, ale již jako žáček 3.A. jsem před 32 roky a 41 dny, pár dnů po mých devátých narozkách, jsem poprvé cinkal klíčky za změnu toho hnusného režimu, do něhož jsem se tenkrát narodil.

A když došlo k těm změnám, jsme v EU, z něhož ti zpátečničtí Angličáni naschvál vystoupili, tak Vy byste to vše nejraději bortila a útočila na jeden z mála českých podniků který nám ještě zbývá?

2 0
možnosti
PN

Klidek. Nas postak se nenamaha s dorucovanim, nezvoni a rovnou hazi do schranky "adresat nezastizen" bez ohledu na tom jestli nekdo doma je nebo neni.

A zlaty hreb. Koupil jsem si ve velke britanii kompas na lod asi za 10 000. Byl posla doporucene, tedy dodani proti podpisu a pojisten na 10 000. Mel jit k memu kamaradovi do Steti. Misto toho ho Ceska posta dorucila do Brna hozenim pres plot. Uzasna prace.

3 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,58
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik