Diskuse

Svoboda slova

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

No přesně. Když se chci něco dozvědět, musím naslouchat a né umlčovat a trestat. Odsoudit Rusko je snadné. Odsoudit covidpass (diskriminace) a pandemický zákon? EU

3 0
možnosti
PK

Tak za sebe napíši asi tohle. V době internetu není nejmenší problém, zásobit se informacemi z "druhé" strany. Nikdo vám nebrání, navštívit oficiální Ruské weby. Jen tam se nedozvíte pomalu ani to, že Rusák válčí proti Ukrajině v nevyhlášené válce. A já jen říkám. Že proti šmejdům se musí bojovat. Pokud k tomu máme použít jejich vlastní zbraně, tak v pořádku. Nikdy bych nevěřil, že partu z Anonymous budu respektovat a ono se to děje. Je super, pokud hackeři likvidují Ruské hackery v internetové síti. A k tomu vašemu nářku mám jediné ....

"Ruská média jsou povinná pod vysokou pokutou „správně“ informovat o ruské invazi na Ukrajinu. Cenzurní úřad Roskomnadzor nařídil některým médiím v Rusku, aby odstranila zmínky, které popisují vojenský útok Ruska na Ukrajinu jako „invazi“, „útok“ nebo „vyhlášení války“. Informovala o tom agentura AFP, podle níž úřad médiím pohrozil zablokováním a vysokými pokutami."

7 1
možnosti
Foto

Děkuji za váš názor. Ale můj blog je především o těch webech, které nebyly proruské. Ostatně moji generaci, pamatující rok 1968, asi nikdo soudný nemůže považovat za proruskou. Vláda se pod touto záminkou zbavila nepohodlných názorů oponentů na svoji politiku obecně, ať už je to covid, korespondenční volby nebo green deal.

11 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik