Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jste Češka? A co se nejprve naučit aspoň základy chápání jednoduché věty, kterou vyřkl? Nic o účastnících protestu nepovídal, mluvil o té pakáži, která to svolala a která tam hovořila (náckové, prokremelská spodina a tak).

10 9
možnosti
LH

Můžete mi toho podporovatele Hitlera a holocaustu mezi svolavateli ukázat?

2 3
možnosti
IP

„Protest na Václavské náměstí svolaly síly, jež se hlásí k proruské orientaci, mají blízko k extrémním pozicím a jsou proti zájmům ČR,“ řekl premiér.

Zdroj: https://radkajohnova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791407

V čem je tento názor urážlivý, vy jste byla mezi svolavateli? Výrok se nedotýká těch co se zúčastnili. Jinak popisovat okupaci v roce 1968 a podpořit svou účastí stalinistu pana Skálu na tribuně mi nejde dohromady a hodnotit by to bylo za ban. Podle mě popíráte sama sebe.

12 5
možnosti
MT

Dobří a bohabojní občané zkrátka skočili na špek provařeným figurkám místní proruské scény. Ale nejsou až TAK dobří, aby uznali, že se nechali napálit udělali jim tam užitečné... stafáž. Takže si to vylévají na Fialovi, který drze nazval věci pravým jménem.

Horší varianta je, jestli VĚDĚLI, komu tam jsou dělat stafáž. Nápověd totiž bylo dost.

6 1
možnosti
AP

No, máte tam jednu chybu. Na tom Václavském náměstí se opravdu voliči této vlády nabyli...

1 1
možnosti
ZZ

A teď si to po sobě ještě jednou přečtěte a opravte tak, aby to dávalo smysl.

;-)

3 1
možnosti
PG

Bohužel z diskuze jasně vyplývá, že s inteligencí některých čtenářů je to dnes velice špatné. Lituji je

0 0
možnosti

Nejapné vyjádření. Neupřesnil jste, kteří čtenáři jsou na tom s inteligencí špatně.

5 0
možnosti
VF

Paní Johnová, když jste taková moralistka, proč jste nenapsala blog o expremiérovi Babišovi který hrubě urážel své politické soupeře, že jsou fašisté a nacisté.

15 4
možnosti
MK

Když nemáte argument, vytáhněte Babiše, tím se řídí naše slavná vláda i její fanatičtí voliči, kteří si říkají demokraté.

4 3
možnosti
JL

Vazena pani Radko Johnová. Priznam se na odlozeni meho prispevku k vam, abych premyslel jak vam vse napsat cestinou, kterou jsem 54 nepouzival. Rozdil mezi vasim casem a mim, je devet hodin. Pisi tento prispevek a je zde 07:24 AM (rano) a to je u vas 16:24 PM (odpoledne. Poukazuji na ten cas je pro ukazku delky mezi ctenim vaseho prispevku a me odpovedi.

Precetl jsem si vase rezume a verte, ten okamzik mi prinesl odpoved proc tak pisete. Vase narozeni v Praze je podstatne az v dobe vaseho dorustani. Byt blizko skol vaseho studia je vzdy dobra vec. Ale pro mne je take ukazka, jak premyslite. Byt chtiva v komunisticke ere studovat ekonomii je opravdu nutno mit sve pozadi presne, podle teorie komunismu. Vase studium bylo umozneno jen dvema zpusoby. Mela jste "tlacak" z okoli a nebo rodina byla bez "skraloupu." To posuzuji podle sebei i kdyz jsem to normalizaci po 68 roku neprosel. Prosel jsem ji v padesatych letech, kdy hlasite sve narozeni.

Tech titulu jste opravdu nasbirala hodne. Dodavaji ukazku verejnosti o vasi znalosti ekonomickych problemu a zakulisi. Jenze, zde je ten hlavni duvod meho psani. Zde zacina moje kritika vaseho mineni o stavu nasi republiky v tom energetickem problemu. Jako ekonomka, musite mit vedomosti, jak se ten problem vyvinul. To vsak opomijite. Vas postoj na reseni se vraci zpet do vaseho obdobi studia a k duvodum moznosti studovat.

Ted ta ma kritika bude tvrdsi. Bez pouziti skaredych slov, bohate v ceske reci. Jste levicak v mysleni a rozhodujete presne podle toho Je uzasne mit takove vzdelani a nedokazat si vysvetlit pricinu problemu (nedostatek plynu a elektricke energie), nedokazat si vysvetlit tu vysokou cenu techto komodit a to hlavni, jako spickove vzdelana ekonomka, nedokazete rici reseni s prihledem na nasi minulost. To je u mne spodina inteligence, ktera je v ceskych zemi rozbujela

9 8
možnosti
JL

pokracovani

Takovy lide jsou mi znami v ruznych obdobi meho zivota. Pamatuji takove z dob Protektoratu,(Moravec, Uprka a soused Horacek) pamatuji je v dobe po 48 roku (sestra Horacka, starosta Zlina Jakes a cele kridlo KSC vedene Gottwaldem) a to, co udelali v 68 roku jsem jiz nevydrzel. (Jindra, Bilak, Svoboda). Musel jsem odejit.

I po skoro triceti letech, jsou zde obcane, kteri za sve pohodli prodaji republiku tomu nejhorsimu. Vy jste mezi nimi. Ten vas clanek to ukazal. Opakuji znovu. Takovy podobni vam, jsou politickou spodinou bez ohledu vzdelani. To je muj zaver, ne na ty vsechny demonstranty, ale na vas!!

12 11
možnosti
DM

Milá paní. Co jste dělala, abyste v tom sociku žít nemusela. Poučila se z krizového vývoje, chodila na 1.maje, lepidla vlajecky, atd.. Přesně tito netecni lidé jako Vy drží Putina u moci. Akorát, že oni nemají tu možnost jako Vy svobodně se moct vyjádřit. Vdecite za to jiným. Těm odvážnějším. Divím se, jak velká část z vás touží po tom se tam vrátit. Asi jste se tam neměli na rozdíl od nás tak špatně.

8 10
možnosti
SR

Neteční lidé chodí demonstrovat - to je objev hodný Nobelovy ceny.

8 1
možnosti
OH

Ruská síla Johnová bloguje. Počítám, že na ty tanky před školou neházela šeříky jen proto, že v srpnu nekvetou. Vůbec vypadá na osobu, která se s minulým režimem celkem pohodlně vezla. Mí rodiče museli řešit, zda jejich dětem vůbec bude umožněno studovat střední školu, protože táta měl z roku 68 kádrový škraloup a ani po dvaceti letech to nebylo zapomenuto (naštěstí se režim nakonec zhroutil, takže jsme si na SŠ i VŠ vystačili se svými schopnostmi), zatímco Johnová si v klidu vystudovala VŠE. Není překvapením, že dnes otevřeně podporuje proruskou sebranku. Ale aspoň bychom měli ocenit, že umí být svým pánům vděčná.

5 16
možnosti
Foto

Pane Horáku, vaše vyjádření považuji za urážku na cti.

8 0
možnosti
MR

Ja si teda nevsiml, ze by urazel ucastniky demonstrace, komentoval jeji organizatory a ucinkujici. A pokud v te ruznobarevne skupince stalinistu, dezinformatoru nebo proruskych aktivistu nic spatneho nevidite, no...

20 3
možnosti
Foto

Zejména oblíbený Žarko Jovanovič musel přitahovat! ;-D

1 1
možnosti
JR

J42a68n 47R20á46ž

4. 9. 2022 12:32

Velké demonstrace jako byla ta na Letné v roce 2019 i ta včera na Václaváku shodili a znevěrohodnotili někteří z těch, kdo vystupovali na pódiích.

Kdybych se včera na Václavák dostavil, a chvíli jsem o tom uvažoval, protože jsem hodně nespokojený s činností dnešní vlády, tak uvidět na pódiu např. Skálu, okamžitě bych se sebral o odjel zpátky na Moravu.

PS. Opravdu nechápu jak může z jednoho mikrofonu při stejné akci hovořit Skála, Kobza a někdo tak názorově odlišný, jako např. MUDr. Havrda nebo Jan Havel . Ovšem, když si vzpomenu na Letnou v listopadu 1989, tak tam se u jednoho mikrofonu také vystřídali Václav Havel s Ladislavem Adamcem.

16 0
možnosti
LD

Místo Kobzy tam byl Blaško. Jinak souhlas.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik