Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Naprostý souhlas. Nejen Fiala, ale i Rakušan se ze svými duchaplnými projevy opravdu předvedli. Rv

23 17
možnosti
RC

Že byste je nebyl schopen pochopit, i když byly vyslovený česky? Vy si stejně jako autorka fakt myslíte, že mluvil o účastnících?

1 0
možnosti
Foto

Tak v mém zájmu premiér pracuje.Chci aby ma zem byla v bezpečí součástí NATO,chráněna před ruskou agresi.Chci aby byla součástí EU a chci aby byla odstřižena od ruského vydírání od dodávek plynu a ropy.Chci abychom pomáhali napadeným a obětem ruských fašistů.To je přesně opak co chtějí organizátoři demonstrace.V čím zájmu pracují komunisté a různí příští nackove z Trikolory a spol? Nebo Vás tolik upoutala nabídka do všech domácností elektřina zdarma?To Vám jistě premiér nenabídne, protože je to nereálná hloupost pro hlupáky.Nakonec citát.Podporovst blbce v jejich blbstvi je zločin.To se nejlíp hodí na organizátory demonstrace...

26 22
možnosti
PK

V tomto případě je alespoň zřejmé,kdo tuto demo organizoval, což v případě demonstrací MCHpD bylo velmi temné a vlastně ani nikdo nesdělil odkud přitekly finance a kdo měl zájem na těchto demo.

Možná vám tato vláda vyhovuje, většině však už né , statistika to jasně dokazuje a pokud nazýváte někoho náckem, lze použít pro jiné strany název mafiáni.

Vámi použitý citát se hodí i na vládu, když ta nepracuje pro lid(jasně řekla pani Pekarová,že tu od toho není) tak ať zmizí..

25 9
možnosti
JP

na příkladu paní Johnové je vidět, že vystudování vysoké školy nezaručuje inteligenci

11 11
možnosti
Foto

Myslím, že daleko snadněji by se to dalo demonstrovat na předsedovi vlády.

15 6
možnosti

No premiér komentoval sice jen organizátory takže fakticky vás jako účastníka se jeho komentář netýká. Ale zase chápu, že spousta lidí tam nebyla kvůli sympatiím k Rusku ale kvůli neschopnosti Fialy a spol, takže jim podobna prohlášení mohou zvednout mandle

25 0
možnosti
JK

Dnešní vládě důvěřuje 28% lidí. Babišově vládě důvěřovalo 19% lidí[1], protivládní demonstrace tehdy byla třistatisícová a nestalo se vůbec nic. Takže, vážení případní příznivce Babiše, zklidněte hormon a přestaňte hysterčit. Nestane se a nic a vy teď prostě nemáte nárok.

[1] https://www.novinky.cz/clanek/domaci-babisova-vlada-ma-rekordne-nizkou-duveru-v-eu-horsi-nenajdete-40359019

20 10
možnosti
PK

Relax , ty davy se svolají sami až bude mnohem hůře a pokud se odvoláváte na demo proti AB, tak zatím nikdo neřekl , kdo je financoval, že by jste to odhalil..?

4 2
možnosti
JK

Ona to, že to jsou proruské síly, je urážka? A tuhle dnešní fotku jste už viděli?

https://photos.app.goo.gl/nwqfQ7jjKkcCPnA19

16 3
možnosti
Foto

Tak to je cool! Kam se hrabou pankáči, kteří byli za komančů zobrazováni jako protisocialistické síly.

8 1
možnosti
TC

Zaujala mě věta, kde píšete, že premiér Fiala nepracuje v zájmu své země a často proti zájmu svých voličů. Jak to víte ? Dle mého názoru je to poměrně silné až urážlivé. Mohla by jste mi, prosím sdělit, v zájmu jaké země nebo v zájmu koho premiér pracuje a důvody či důkazy, které vás k tomuto napadání vedou. Váš příkrý odsudek mi k vašemu vzdělání trochu nesedí. Nepsal to za vás někdo jiný ???

18 9
možnosti
JK

Když byla trojnásobně velká demonstrace na Letné, dozvěděli jsme se, že "Nikdy neodstúpim, nikdy! Nech si to všeci zapamatují!". Tak takhle máme nastavenou politickou kulturu v naší zemi. Ti z té dnešní slabě třetinové demošky, co chtějí Babiše, by chtěli, aby Fiala odstoupil? Jakože se má Fiala zachovat slušně a odstoupit, aby ho vzápětí nahradil ten, kdo "nikdy neodstúpí, nikdy!"? Tak to ne, na takovouhle podobu slušnosti od Fialy prostě nemáte nárok, pánové a dámy.

25 4
možnosti
TC

Máte na mysli toho estébáckého udavače a trestně stíhaného dotačního podvodníka ???

3 0
možnosti

No to byl hodně nešťastný výrok. Fiala reagoval předčasně. Myslím, že kdyby si počkal na skutečný průběh demonstrace a lépe vyhodnotil "signály", že by to již nezopakoval. Takhle si výrokem na adresu demonstrantů naběhl podobně jako kdysi Miroslav Štěpán výrokem o dětech..

43 7
možnosti
PK

Akorát to nebylo na adresu demonstrantů.

6 0
možnosti
Foto

Paní Johnová, napsala jste, že premiér nepracuje v zájmu své země a dnes často už ani v zájmu svých voličů. To vy jste premiéra urazila.

Jestliže na demonstraci se řečníci dožadovali ukončení prozápadní orientace naší země, vojenské neutrality a uzavření smluv s Ruskem o dodávkách levného zemního plynu, tak premiér Fiala označil demonstraci přesně.

25 14
možnosti
HH

Promiňte, proč musíme mít nějakou orientaci? Pokud tvrdíme, že jsme svobodný a samostatný stát, tak nemusíme nikomu podlézat. Obchodovat pak můžeme s každým, pokud to bude nám vyhovovat. Nikdo nám nebude nařizovat s kým a o a nebo ne.

15 8
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik