Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Mi to moc hlava nebere, připodobňovat dnešní volbu k roku 1948 a propagovat přitom Babiše, nějak to prostě nedokážu vstřebat.

5 1
možnosti

Podmínky prakticky stejné, jsme opět pod vlivem ruských tajných služeb, podmínky pro puč jsou připravené. Komunisti jsou mimo hru, ale Bureš je se sociálními demokraty vyluxoval!:-)

0 0
možnosti
PN

P95e41t87r 25N63e80d22v81ě88d

26. 1. 2023 13:26

No jo, tak tedy Babiš. Poslední naděje...

1 3
možnosti
JZ

Trestně stíhaný Babiš, to určitě ne. :-)

3 2
možnosti
Foto

Hezky popsane. Cenzura zacina, prvni vlastovky vyhozeny z prace, lidi se boji rici, kdyz nevoli provladniho supermana a procovidovi fanatici pisi stejne fanaticky proti Kocabovi. S opozici neni treba jednat, stejne je zbytecna.

Ty jo, kdyby mi nekdo pred casem rekl, ze muze byt horsi zlo nez Babis, tak bych mu neverila. Hrozne jsem ho nesnasela... ale vse je relativni.

Tak si drzme palce a hezky den.

5 10
možnosti
PJ

vaše příspěvky jsou důkazem toho, že žádná cenzura není ;-)

7 1
možnosti
JH

Jak souvisí válka s funkcí prezidenta?

4 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,74
  • Průměrná čtenost 1224x
Radka Johnová (1958) absolvovala VŠE v Praze (Ing., PhD.) Profesně se věnuje art marketingu, pracovala v umělecké a reklamní agentuře, učila na ČVUT, přednášela na VŠE, FF UK a na řadě zahraničních univerzit. Nyní v důchodu.
Sleduje politiku a (právě proto) nikdy nebyla členkou žádné politické strany. Zastánkyně absolutní svobody projevu. Krátké glosy na síti X (dříve Twitter): @radkajo.
Je patriot Prahy 6. Mezi její koníčky patří kultura, poznávací cestování, četba, plavání, tenis a lyže. Píše, když ji něco naštve (to většinou) nebo nadchne (knihy). Recenze publikuje na Kultura21.cz, některé úvahy na blogosvet.cz.
Kontakt: rsj@seznam.cz

Seznam rubrik